Eötvös Loránd Általános Iskola
és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Kuba Gábor

Művelődésért díjas - 2007.

Nyári napközis táborvezető, igazgatóhelyettes. Kuba Gábor közel húsz éve vezeti a nyári napközis tábort, amely a Bókay Kert területén működik a szünidőben. Munkája kapcsán a szülők nagyra értékelték és elismerték a tábor működését, ahol a nyári szünetben igen magas szintű pedagógiai munka folyik, amely köszönhető annak is, hogy évek óta ugyanaz a pedagóguscsoport dolgozik együtt, nagy lelkesedéssel és szakértelemmel.

Kuba Gábor személyiségén keresztül egy igazi csapatmunka bontakozott ki, vezetése alatt a gyerekek színvonalas közművelődési, szabadidős és sport programokban vesznek részt. Kuba Gábor nagy érdeme a szakraj rendszer megvalósítása, gondozása, melyek keretén belül igényes és magas színvonalú elfoglaltságot biztosít a gyerekeknek. A kitüntetéssel egy hosszú időszakon át tartó magas színvonalú pedagógiai és vezetői tevékenységet ismert el a képviselőtestület.

Több évtizeden keresztül végzett, elkötelezett pedagógiai munkássága, kiemelkedő szakmai tevékenysége, innovatív vezetői munkája elismeréséül 2021. június 4-én Bárczy István Díjban részesült.