Eötvös Loránd Általános Iskola
és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Ügyelet

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tavaszi szüneti összevont ügyelete  a Kandó Téri Általános Iskola kisépületében lesz (1182 Bp., Háromszéki u.)  2024. március 28-án (csütörtök) és április 2 – 5-e között (összesen 5 nap). 

Kérjük ügyeleti igényüket 2024. március 12. 16 óráig jelezzék az iskola e-mail címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Ez után már nem tudunk igényeket elfogadni.

Jelentkezéskor kérjük megadni a gyermek nevét, osztályát, lakcímét, és tüntessék fel megjegyzésként pl. ha diétás étkezést igényelnek, allergiája van a gyermeknek stb..

Amennyiben az ügyeletben lévő gyermekek részére étkezést igényelnek, kérjük ezt is jelezzék a megadott határidőig ill. hogy 1x vagy 3x kér étkezést. Ezt követően nem tudunk ügyeleti étkezés igényt befogadni. Az étkezés kiszállítása kizárólag az összevont ügyelet helyszínéül megadott iskolába történik.

Egyben felhívjuk a figyelmüket, hogy az ügyeleti étkezésre nem érvényesíthetők az évközi étkezés kedvezményei, valamint a nem kerületi lakcímmel rendelkező diákok részére az étkezés díja szállítói áron kerül kiszámlázásra.

Az ügyeleti időszak térítési díja 2024. március 18.-án kerül kiszámlázásra 2024. március 25.-i fizetési határidővel. A számlák az ügyeleti időszak teljes időtartamára kerülnek kiállításra, ettől eltérő étkezési igény megjelölésére 

nincs lehetőség. Lemondásra utólagosan, a számla befizetését követően van mód. Ha a számla összege nem kerül befizetésre, abban az esetben nem tudják biztosítani az ügyeleti étkezést.

Együttműködésüket köszönjük!

Eötvös Loránd Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Bp., 2024.03.04.