Eötvös Loránd Általános Iskola
és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Röpisiker

Ezen a hétvégén került megrendezésre a Budapest Bajnokság következő felkészülési tornája Kispesten: Sajnos csak péntek estére vált biztossá, hogy betegség miatt nem tudom elvinni a csapatot szombaton. Nem veszhet kárba az a temérdek munka, amit a lányok is én is belefektettünk a felkészülésbe!

Hihetetlen, hogy néhány telefonálással sínen voltak a dolgok. Balázs Panni anyukája Mária vállalta, hogy elkíséri a gyerekeket a verseny helyszínére, Kádár László versenybíró engedélyezte, hogy nélkülem is versenyezhet a csapat, Varga Dóri idén elballagott röplabdás tanítványomat kértem meg, hogy vezényelje a csapatot - készségesen állt rendelkezésre, gondnokunk Ági néni hétvégén is beengedte a gyerekeket a szertárba a labdákért, mezekért.

Dóri és Mária felváltva hívtak engem, hogy hogyan áll a csapat:" Dani bácsi, nyertünk!", "Dani bácsi, ezt a meccset is behúztuk!"- egészen addig, hogy az egész tornát megnyerték. Szóval nem tudtam velük lenni, de nagyon boldog vagyok, hogy a lányok ilyen jól szerepeltek, és hogy mindenki ilyen hatékonyan segítette a munkámat: KÖSZÖNÖM NEKIK!

 

Kispesti mini lány torna I.hely

 

Résztvevők: Gaál Anna 7.a, Ónodi Barbara 5.b, Krátky Mercédesz 5.b, Balázsi Panna 6.a, Rácz Vivien 6.a, Neszlényi Dorottya 6.a,Csukay Réka 5.b, Hrepka Valentina 

Szilágyi Dániel testnevelő tanár