Eötvös Loránd Általános Iskola
és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Szűcsné Rózsavölgyi Erika

1981 óta dolgozik iskolánkban!

Kimagasló oktató-nevelő munkát végez. Pedagógiai munkáját a rendszeres önképzésre épülően a korszerű pedagógiai módszerek használata jellemzi. Rendszeresen képezte/képzi magát.

A TÁMOP-3.1.4-08/1/2008-0009 „Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés-Innovatív intézményekben” című projekt intézményi szakmai vezetőjeként nagyon sokat tett a program tökéletes megvalósulásáért és folyamatos fenntartásáért.

Az alsós humán munkaközösség vezetője, s e tevékenysége során nemcsak a napi munkában segíti kollégáit, hanem az iskola pedagógiai céljainak, nevelési programjának megalkotásában is aktív szerepet vállal. Az iskolai dokumentumok átdolgozásából is kiveszi részét.

Évekig alkotó tagja volt az intézmény minőségirányítási csoportjának, újabban pedig a PÉM munkájában vállal meghatározó szerepet.

Elsők között került sor a pedagógus minősítésére, melyben a Pedagógus II. fokozatot érte el színvonalas portfóliójával és remek tanóráival.

Nyelvtan-helyesírás kerületi versenyeken tanítványai mindig eredményesen szerepelnek.

A nemzeti ünnepeinkről történő iskolai megemlékezéseinkre rendszeresen állít össze, tanít be rendkívül színvonalas, színházszerű előadásokat.

Az iskolai rendezvényeink, szabadidős programjaink fő szervezője, a rendkívül színvonalas Eötvös Gálák rendezője lassan már egy évtizede, az alsós farsang egyik műsorvezetője.

Az alsó tagozat lezárásaként erdei iskolába viszi tanítványait. Hosszú éveken át vett részt tanulóink táboroztatásában.

Emberi és szakmai értékeit kollégái, tanítványai és azok szülei messzemenően elismerik. Munkáját őszintén, önzetlenül, töretlenül végzi. Korrekt, lelkiismeretes, precíz, aktív tagja a közösségnek.

Segít tanítványainak, hogy a tanulásban, a munkában és a mindennapi életben is sikerrel állják meg helyüket.

Erőfeszítései, munkája, eredményei és emberi magatartása alapján javaslom a kitüntetésre.

 

 

Budapest, 2017. március 22.

 

 

Kuba Gábor

intézményvezető