Eötvös Loránd Általános Iskola
és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Szépen szóló olvasási verseny az Eötvösben!

Remek kezdeményezésnek volt a mai nap a fénypontja. Emmerné Lőrincz Margit néni Szépen szóló olvasási versenyt hirdetett. A jelentkező kedvű gyerekek közül, előzetes válogatás után 22-en, nem tévedés! 22 olvasni szerető alsós (2-4. évfolyam) indult a versenyen, osztályonként 3 fő. Minden jelentkező két héten keresztül olvasott hat párbeszédes meséből választható szövegeket. A verseny első fordulójában az első akadályon túljutó 22 versenyző a választott szöveget olvasta el. Majd a verseny második felében a nebulók korosztályuknak megfelelő ismeretlen szöveget kaptak. A versenyre az iskola gyönyörű könyvtárában került sor. Kimagasló szervezés, elsöprő hangulat, sok-sok olvasni szerető, könyvtárlátogató gyerek.
Gratulálunk a díjazottaknak, a szervező Margit néninek, a felkészítő tanító néniknek, a versenyen résztvevő tanítóknak, gyerekeknek, de mindenkinek, aki a "Szépen szóló olvasóverseny " által még jobban megszerette a könyveket, a meséket, a történeteket, az olvasást!
Izgalommal várjuk a felsős gyerekek fordulóját! ❤
Eredmények: 2. évfolyamon: 1. Lénárt Levente , 2. Fülöp Áron, 3.Mervel Zsolt Benett 3. évfolyamon: 1. Takács Milán, 2. Magyar Dóra, 3. Angermann Zita 4. évfolyamon: Parajdi Levente, 2. Kovács Bálint, Mendi Milán, különdíj: Simon Lilit