Eötvös Loránd Általános Iskola
és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Kávészünet koncert

Kávészünet koncert

2023 04.13-án részt vettünk a Kávészünet koncertjén. Iskolánkat a két hetedik osztály képviselte.
Kellemes tavaszi séta után érkeztünk a Rózsa Művelődési Házba, ahol már a kerület iskoláinak osztályai várakoztak. Kedvesen fogadtak a szervezők és invitálták a jelenlévőket a színházterembe.
Minden osztály kulturáltan és fegyelmezetten várta a koncertet, ami pontosan 14 órakor kezdetét vette. A rockos zenei hangzás csak keretet biztosított a romantikus, lírai tartalmaknak.
A két napja ünnepelt "Költészet Napja" után még aktuális volt a sok József Attila, Petőfi Sándor, Ady Endre, Pilinszky János vers megzenésített verziója. Az egyes műsorszámok között és alatt interaktív beszélgetésre, mozgásra, tapsra invitálta az együttes énekese a jelenlévőket, beleértve a zenekar tagjait is. A műsor rendkívül színvonalasan felépített, jó kedélyű, vitális elemei éberen tartották a hallgatóságot, akik bátran tapsoltak, a merészebbek fütyüléssel nyilvánították ki tetszésüket.
A kezdéstől a befejezésig nagyszerű élményben volt részünk. A koncert után visszasétáltunk az iskolába és még egy jégkrém is belefért.

Köszönjük szépen a lehetőséget.