Mikor engedhetjük vissza a betegségből gyógyult gyermeket a bölcsődébe, óvodába, iskolába?  Ehhez ad segítséget az alábbiakban iskolaorvosunk Dr. Simon Noémi.

Bővebben ...

Gyermekorvosi tájékoztató szülők, gyermekes családok számára a Biztos Kezek Alapellátó Gyermekorvosok Szülői Fóruma anyagai alapján, az Országos Házi Gyermekorvosi Kollegiális Szakmai Vezetői Hálózat ajánlásával

Bővebben ...

A 2020. szeptember 30-ig központilag kiadott irányelveket, valamint intézményünk sajátosságait figyelembe véve 2020. október 1-jén az alábbi intézkedések hatályosak, illetve lépnek életbe iskolánkban:

Bővebben ...

 Hatályos házirendünk a kiegészített intézményi protokoll szerinti pandémiás szabályokkal egészült ki. 2020. október 1-jétől van érvényben.

Bővebben ...

A nevelési-oktatási intézményünket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Az oktatásban és nevelésben, illetve az intézmények működtetésében csak egészséges és tünetmentes dolgozó vehet részt. A kiegészítés szabályozza a testhőmérséklet mérésének rendjét, a hiányzások kezelését, a reggeli ügyelet biztosításának módját.

Bővebben ...

2020. szeptember 14-től szigorító intézkedések lépnek életbe. Zárt közösségi terekben kötelező a maszk viselése, a fokozott fertőtlenítés szabályait és a tünetes tanuló elkülönítésével kapcsolatos rendelkezéseket tartalmaz a kiegészítés.

Bővebben ...

A 2020. szeptember 1-jéig központilag kiadott irányelveket, valamint intézményünk sajátosságait figyelembe véve 2020. szeptember 1-jén az alábbi intézkedések lépnek életbe iskolánkban:

Bővebben ...