Kerületi tanévnyitó

2015. augusztus 31-én iskolánkban került sor az ünnepélyes kerületi tanévnyitóra.

A rendezvényen megjelent Kucsák László országgyűlési képviselő, Galgóczy Zoltán alpolgármester úr, Hományi Tamás Márton tankerületi igazgató, Banyár László, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Torma Beáta önkormányzati képviselő asszony is.

Galgóczy Zoltán alpolgármester köszöntőjében elmondta, hogy az önkormányzat intézményeiben idén több mint egymilliárd forint értékben végeztek felújítást, az Eötvös pl. új tantermi berendezést kapott, több osztálytermet kifestettek, néhány terem padlóburkolása és a mellékhelyiségek világításának energiatakarékos, mozgásérzékelősre cserélése is megtörtént a nyáron.

Befejeződött az iskolaudvar felújítása is, elkészült a műanyagpálya és a műfüves focipálya is. Ez utóbbit Kucsák László országgyűlési képviselő és Galgóczy Zoltán alpolgármester avatta fel.

Kuba Gábor igazgató beszédében üdvözölte az elsősöket, hangsúlyozta a tanulás fontosságát és külön kitért a végzősök felelősségére, amely a továbbtanulásra való felkészülésben nyilvánul meg. – Ahogy más intézmények, úgy a mi iskolánk is kiemelt segítséget nyújt a végzősöknek a továbbtanuláshoz. A felzárkóztató és előkészítő foglalkozások, a tehetséggondozó programok és a nyolcadikosok tanulószobája mind-mind olyan lehetőség, amit érdemes kihasználni – mondta.

A tanévnyitó ünnepség végén, mint minden évben, a nyolcadikos tanulók minden elsősnek adtak egy-egy az iskola logójával ellátott pólót.

További képekért látogasson el a Facebook oldalunkra!